Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• сутринта към 9:00 се разминах на Първа българска армия точно пред бензиностанцията със сива 147
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
      Koй снощи се състезаваще на Ботевградско с Голф 4 ГТИ , и после похаби малко нафта и за мен?
      Искаш да кажеш GTD....и когато си карам голфу, се оглеждай добре..))
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• към 5-6 днес видях една сива 159 на кръстовището към созопол в Бургас, посока созопол 1.9 jtdm
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• Днес в 9:20 си кимнахме с един колега с 156 на семинарията, нямаше лепенки... дали е от тук
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Черна 155 със Старозагорска регистрация и клубен стикер беше забелязана днес в Казанлък около 19:00 часа. Караше я една жена.
            sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
            Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Днес по обяд бат Венци (VFTI) си почесваше лятната прическа на светофара пред Фантастико в студ. гр. и нищо не виждаше
              Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
              Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
              Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
              Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Днес към 13:45 при кино Арена-запад към центъра мина една черна 164 с флагче.Вдигнах му ръка, но не ме видя, аз стоях на тротоара пред Кобрата и бях с черната тениска на 100 годишнината на Алфа(все пак небях инкогнито).
                АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• с кой колега се разминахме на ескалаторите в Карфур
                  Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    Искаш да кажеш GTD....и когато си карам голфу, се оглеждай добре..))
                    156-ца се състезаваше с Голфчето Бобби ,но забравих ,че и ти имаш.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Вчера вечерта (към 7 някъде) с един колега се разминахме на пътя между горубляне и младост, но твърде късно видях сърцето (беше с сребристите лайсни) и като му светнах вече се разминавахме. Та искам да кажа на колегата че много добре се е получило и да го попитам от къде си е взел лайсните, че като ги видях на живо ми се прииска и аз да си направя така сърцето
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                      BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                        ...... от къде си е взел лайсните, че като ги видях на живо ми се прииска и аз да си направя така сърцето
                        Във всяка автомания ги продават
                        sigpic
                        SCUDERIA ITALIA
                        BMW 5-er
                        BMW 7-er
                        Fiat GP

Comment

• 19:10 ч. Младост 1 до супер маркет Европа ( двата високи блока и блок 43) сребриста 156-ца и 166-ца със странен цвят не мога да го определя. Не обърнах внимание и на рег. номерата, само забелязах, че се обслужват от Екстрийм сервиз. Мойта красавица също беше там. Три Алфи на 10м една от друга ))). И трите с надписи Екстрийм сервиз!!!

Comment

• Pinky засечен днес след обяд в Русе.
                            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                            sigpic

Comment

• Днес със SIS се разминахме в Студентски град. Светнах му, но той май не забеляза.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• тъмно сива 166-ца на транзитки, на гарата на Овча Купел, правеше ляв завой по трамвая, махнах, някой ми върна... и аз бях с транзитки, 156-ца SW
                                Това преди 6-7 дена....

166-цата изгелждаше много хубава....
                                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                                X